Vrumona BVBezoekadres:
Vrumonaweg 2
3981 HT BUNNIK
030 6568911

Postadres:
Postbus 1
3980 CA BUNNIK

website: www.vrumona.nl

Vrumona's streven is om een betrouwbare, service georiënteerde en innovatieve organisatie te zijn, waarbij de consument centraal staat.

Dit komt tot uiting in het gevarieerde aanbod van top kwaliteit drankmerken. Om de consument in z'n keuze van frisse dranken te kunnen voorzien hebben we niet alleen een goede relatie met de handel nodig, maar moeten we ook bewijzen beter te zijn dan onze concurrenten. Dat doen wij middels de service die we bieden en met continue merk- en productontwikkelingen.

Vrumona is in staat slagvaardig en initiërend om te gaan met veranderingen. Het personeel is hiervoor het fundament. Vrumona beschikt over ondernemende werknemers met een sterke drive. Medewerkers die oorspronkelijk durven te zijn en verantwoorde risico’s durven en mogen nemen.
Op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen staat Vrumona midden in de samenleving en neemt zij haar verantwoordelijkheid. Bij het bereiden en verpakken van frisse dranken wordt voortdurend aandacht besteed aan het efficiënt gebruiken en verwerken van grondstoffen, verpakkingsmaterialen, water en energie. Hierbij wordt het milieu zo min mogelijk belast.
Vrumona heeft vele eigen merken en licentie merken onder beheer. Hieronder een overzicht van Vrumona's eigen merken en de licentie merken.

Eigen merken: Crystal Clear, Sisi, Royal Club, JOY, Climax, en Sourcy
Licentie merken: Pepsi, 7UP, Gatorade en Rivella

 

« Terug naar het ledenoverzicht