VLS Schoonmaak BV

VLS Schoonmaak B.V.
Middellijn 2
3335 KC Zwijndrecht

T: 078 - 619 19 19
F: 078 - 612 39 00

Website: www.vls.nl

Contactpersoon: Dhr. Dennie van Leeuwen
E-mail: vls@vls.nl


De VLS Groep bestaat uit VLS Schoonmaak en VLS Multiservice. Wij kennen tevens een groot aantal allianties met diverse strategische partners. Hiermee bieden we een compleet pakket facilitaire diensten aan om de zakelijke markt te bestrijken.

De afgelopen 30 jaar ontwikkelde de VLS Groep zich van een kleinschalig, bescheiden familiebedrijf tot een van de grotere schoonmaakbedrijven in Nederland maar met behoud van het familiaire karakter.

De facilitaire branche is een jonge bedrijfstak, die pas de laatste decennia de kenmerken van een doordachte zakelijke- en professionele dienstverlening vertoont. Aan die ontwikkeling heeft VLS een wezenlijke bijdrage geleverd. VLS is opgericht in 1979 en heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare facilitair dienstverlener.

Door de ervaring binnen het bedrijf, opleidingen en een goede communicatie hebben onze specialistische mensen meer dan gemiddelde kennis van het vak. VLS staat in de top van Nederland met een eigen identiteit binnen de bedrijfstak. Een no-nonsense cultuur en een familiaire sfeer. Dit draagt bij aan de stabiliteit van het bedrijf en daarmee aan de continuïteit in de relatie met onze opdrachtgevers.

De krachten van VLS zitten in ervaring, specialisme en vakmanschap. VLS blijft zichzelf, dichtbij de kern en specialiseert en ontwikkelt zich continu om nóg beter te worden in doen waar we al goed in zijn: Schoonhouden. Van reguliere schoonmaak in bv. kantoren en op scholen, tot specialistische schoonmaak van voetbalstadions en spoorwegstations.

Met andere woorden, waar schoongemaakt moet worden, is VLS!

« Terug naar het ledenoverzicht