Reisbureau Buitenlandsche Zaken

Reisbureau Buitenlandsche Zaken
Van Vollenhovenstraat 15 - Unit 19
3016 BE Rotterdam
Telefoon: 010-2092955

Website: www.buitenlandschezaken.nl

Contactpersoon: Mw. Joke Nuijs
E-mail: joke@buitenlandschezaken.nl


Reisbureau Buitenlandsche Zaken is niet zo maar een reisbureau. Niet alleen onze locatie is uniek. Ook onze service- en dienstverlening is uniek. Net als u. En daar doen wij graag een stapje extra voor.

Reisadviseurs
Een allround team van vijf toegewijde reisadviseurs staan dagelijks voor u klaar. Joke Nuijs, Sandra Blonk-Krieg, Marijke van der Schaft, Lotte van Winsen en Elly Scheeper hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de reisbranche. Er is vrijwel geen land ter wereld waar geen van hen is geweest. Door hun ruime ervaring en kennis bent u verzekerd van een persoonlijk en gedegen advies.

Westelijk Handelsterrein
Wij zijn gevestigd in het Westelijk Handelsterrein, een voormalig pakhuizencomplex (1894) in het centrum van Rotterdam. In 2001 zijn de 36 pakhuizen omgetoverd tot een uniek (uitgaans)gebied met horecagelegenheden, galeries én een reisbureau. Ons pakhuis, nog volledig in de originele staat, ademt de nostalgische sfeer. Koloniale meubelen, landkaarten en een grote zithoek maken van ons kantoor een knusse woonkamer. Onder het genot van een kop koffie, wijntje of een andere versnapering komt u bij ons direct in vakantiesfeer.

Wilt u meer weten? Loop gerust eens bij ons binnen of neem contact met ons op.
 

« Terug naar het ledenoverzicht