Feyenoord Supportersvereniging

Lid worden? Ga naar www.feyenoordnet.nl 

src=/uploadfiles/image/SUP-WIT.jpg

Feyenoord Supportersvereniging
Marathonweg 53
3077 AJ Rotterdam
T: 010-4325126

Website: www.FeyenoordNet.nl

Contactpersoon: Joop Verschuuren
E-mail: jve@feyenoordnet.nl

Algemeen e-mailadres: info@feyenoordnet.nl


De Feyenoord Supportersvereniging (FSV) is in 1931 opgericht. Het toenmalige bestuur van Feyenoord had besloten haar thuiswedstrijd tegen Ajax op Spangen te spelen. Uit onvrede hierover kwamen enkele Feyenoord-supporters in actie. De Feyenoord Supportersvereniging was geboren. Inmiddels telt de vereniging ruim 23.000 leden. Is zij geprofessionaliseerd en heeft zij drie vaste medewerkers in dienst. Het bestuur van de vereniging bestaat geheel uit vrijwilligers. 

Wij komen op voor de belangen van alle Feyenoord-supporters en in die van onze leden in het bijzonder, is de doelstelling van de FSV.

In de dagelijkse praktijk betekent dit dat de FSV o.a. een website onderhoudt, het supportersmagazine, Hand in Hand, uitbrengt en overleg voert met Feyenoord- bestuurders en managers. Zij wil benaderbaar zijn voor alle supporters. De FSV organiseert (supporters) evenementen en verzorgt supportersreizen in Nederland en daarbuiten. Tevens ondersteunt de FSV Feyenoord NV en de sportclub financieel waar mogelijk.

« Terug naar het ledenoverzicht