FVH Facility Groep

 


Ambachtweg 18
2841 LZ Moordrecht
Tel:  0348-416494
Fax: 0348-419341

Contactpersoon: Paul Fok

Internet: www.fvhfacility.nl
E-mail: fok@fvhfacility.nl


FVH Facility Groep bv

FVH is een landelijk werkend facilitaire organisatie op gebied van schoonmaak, huismeesterdiensten en afvalinzameling voor de commerciele vastgoedsector.
FVH onderscheidt zich in de markt door de specifieke facilitaire problematiek rondom commercieel vastgoed middels een adquate en doordachte werkaanpak aan te pakken en op te lossen. Sleutelwoorden zijn daarbij: inzicht, openheid, snelheid, oplossingsgericht en 24 7/7- aanwezigheid.
FVH onderscheidt zich tevens door als enige facilitaire organisatie in Nederland op basis van de norm NEN 4400 het keurmerk Betrouwbaar Ondernemen te hebben verkregen van de Stichting Normering Arbeid.
FVH heeft haar hoofdkantoor per november 2011 verplaatst naar Moordrecht en heeft regiokantoren in Woerden, Capelle a/d IJssel en Rosmalen waardoor een persoonlijk contact met project en opdrachtgever wordt gewaarborgd.

FVH Specialistisch Onderhoud bv

Internationale uitvoering van roltrapreining middels unieke machine welke tegelijkertijd machinaal horizontaal als ook vertikaal roltraptreden reinigt. Door de specifieke kenmerken van de machine blijft de trede daarbij nagenoeg droog.
Door het onderhoud voor internationale retaibedrijven heeft FVH een schat aan werkervaring. FVH heeft voorts het grootste aantal machines in de Benelux waardoor slagvaardig en met een minimum aan overlast de roltrap gereinigd kan worden.
FVH verkrijgt op zelfs de meest achterstallig onderhouden roltrap een uitstekend resultaat. Met een zeer aantrekkelijk budget welke ten opzichte van de huidige reiniging middels demontage van de treden zelfs zeer voordelig genoemd mag worden. En dat met een gemiddelde'buiten gebruik'- periode van 4 tot 6 uur.
FVH lost definitief al uw irritaties over de vuile roltrap op. 

 

« Terug naar het ledenoverzicht