Eurosalt Handelmaatschappij B.V.

Eurosalt Handelmaatschappij B.V.
Plaza 6 
4782 SK Moerdijk

T: 0168 - 393 200 of 0800 - 0180
F: 0168 - 393 210
Website: www.eurosalt.nl 
Website: www.zoutweb.nl 

Website: www.strooizout.com 

 

Contactpersoon: Albert van Ommen Jr. / Ralph Bos
E-mail: a.vanommenjr@eurorijn.com

 

Eurosalt
In 1983 begon Eurosalt met de levering van steenzout voor de gladheidbestrijding in Nederland. Nu, meer dan 25 jaar later, leveren wij nog steeds zout. Wij leveren aan meer dan 1500 klanten ca. 50 verschillende zoutvarianten.

In de afgelopen decennia hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Wij leveren diverse soorten zout, van strooizout tot en met consumptiezout. Als totaalleverancier van zout bieden wij een toegevoegde waarde op het gebied van productkwaliteit, service en advies. Daarvan zijn kennis, meer dan 25 jaar ervaring, een uitgebreid netwerk van zowel producenten als logistieke dienstverleners en een persoonlijke benadering de bouwstenen.

Belangrijke overheidsinstellingen zoals Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en Waterschappen in Nederland, België en Duitsland rekenen wij tot onze klanten voor wegenzout. Voor industriële toepassingen leveren wij zout aan gerenommeerde ondernemingen op het gebied van mengvoeders, premixen, dierenhuiden, waterontharding, voedingsmiddelen en diverse andere toepassingen.

Om aan de verwachtingen van onze klanten te blijven voldoen, vindt een continu proces plaats van eigen product- en organisatieontwikkeling. Om de kwaliteit te waarborgen beschikt Eurosalt over het ISO 9001 certificaat en GMP+ B1 en B3 certificaten.
Eurosalt…………..Natuurlijk Beter!

« Terug naar het ledenoverzicht