CWS Nederland BV

 

CWS Nederland B.V.
De Beverspijken 16
5221 ED Den Bosch
Tel.: 073 - 6 338 338
E-mail: info.nl@cws.com
Website: www.nl.cws.com

 

Contacpersoon CWS:
Marc van Kessel
Tel.: 06 - 54 200 810
E-mail: marc.vankessel@cws.com

Kernactiviteiten CWS
 Professionele sanitaire hygiëne oplossingen
 Verhuur en onderhoud van schoonloop-, signaal- en logomatten

CWS is een Business-to-Business organisatie. Wij leveren professionele sanitaire hygiëne aan ca. 16.000 klanten in Nederland. Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij trendsetter en marktleider in de branche. Onze concepten zijn breed inzetbaar bij een groot scala aan organisaties. Overheden, de financiële en zakelijke dienstensector, het MKB, het onderwijs, de gezondheidszorg, de hotelbranche en industrie maken gebruiken van onze diensten.

CWS is wereldwijd de enige die zich jarenlang gespecialiseerd heeft op de sanitaire hygiëne bij haar klanten. Door uitgebreide research & development en structurele focus op onze dienstverlening, is CWS een partner die u kan adviseren in:
• een uniforme, tijdloze en stijlvolle uitstraling van uw sanitaire ruimten
• optimale hygiëne voor uw organisatie
• verbetering van uw comfort
• de meest duurzame, milieubewuste en innovatieve toiletgroepen
• volledige ontzorging door een full service dienstverlening
• diverse mogelijkheden om kosten te besparen.

Door onze ISO 9001, 14001 en RABC-14065 certificeringen bent u verzekerd van constante, hoogstaande kwaliteit. U ontvangt een volledig sanitair hygiëne pakket, dat aan al uw wensen voldoet.

CWS heeft 10 regionale servicedepots in Nederland. Vanuit de hoofdvestiging in Den Bosch bevoorraden wij alle servicedepots met behulp van het nationaal transport. Dit hebben wij in eigen beheer. Vanuit de depots komen vuile handdoekrollen en schoonloopmatten terug, die in de wasserij in Den Bosch gewassen worden. Jaarlijks wassen wij zo’n 6.000.000 katoenen handdoekrollen en ca. 300.000 schoonloopmatten.

  

« Terug naar het ledenoverzicht